tct

De onderneming

tcb
mct
 
mct

Contactgegevens

Optigroen Dak- en Gevelbegroeiing Benelux
Nijverheidsweg Noord 60.85
3812 PM Amersfoort


Tel: 0031 - 33 463 56 81
Fax: 0031 - 33 463 56 82

info@optigroen.nl
www.optigroen.nl

Optigroen Dak- en Gevelbegroeiing uit Amersfoort (Nederland) is onderdeel van Optigrün International AG.Optigrün international AG, gevestigd in Krauchenwies (Duitsland), is marktleider op het gebied van de begroeiing van gebouwen en is al een aantal decennia als franchise-onderneming actief op de Duitse en inmiddels wereldwijde markt. Gespecialiseerde bedrijven (Optigroen partnerbedrijven) waarborgen de vakkundige en voordelige inbouw van de systeem- en productoplossingen van Optigroen. De oorsprong en nog steeds een belangrijke focus van Optigroen ligt bij de oplossingen voor dakbegroeiing. Nu begroeiing van steile daken met dakhellingen tot meer dan 45° met succes en duurzaam zijn gerealiseerd en de wens van opdrachtgevers en ontwerpers naar bijzondere gevelbegroeiingen steeds groter is geworden, heeft Optigrün international AG een eigen aan de gevel gebonden systeem voor begroeiing ontwikkeld.

De medewerkers van Optigrün international AG De directeuren van Optigrün international AG:

Martin Henneberg (links) en Uwe Harzmann

Optigrün international AG heeft zich gespecialiseerd in gebouwbegroeiingen in alle soorten en maten en behoort tot de ondernemingen die marktleiders zijn in de dakbegroeiingsbranche. Het Optigroen samenwerkingsverband verzorgt jaarlijks de begroeiing van ongeveer twee miljoen vierkante meter dakoppervlak in verschillende varianten.

 

Deskundig advies, de hoogste kwaliteit van uitvoering en voordelige voorwaarden hebben in de missie van de onderneming daarom de hoogste prioriteit. Met de beste ontwerpondersteuning, kwaliteit, garanties en regionale partners (Optigroen partnerbedrijven) staan wij garant voor duurzame dak- en gevelbegroeiingen. Optigrün AG opereert hierbij met een ervaren en gemotiveerd team van medewerkers in een binnen- en buitendienst en een modern samenwerkingsverband op basis van franchise met Optigroen partnerbedrijven. Het Optigroen samenwerkingsverband omvat momenteel ongeveer 120 partnerbedrijven in Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Engeland, Turkije, de republiek Tsjechië, Polen en de Verenigde Staten. 
In het verleden is Optigrün international AG voortgekomen uit de vroegere firma optima-Süd en heeft de onderneming het merk "optima" reeds vele jaren geleden overgenomen. Daarom beschikken wij over meer dan 30 jaar ervaring en know-how. Voor nadere informatie over het dakbegroeiingssysteem staan de medewerkers van Optigrün international AG u graag ter beschikking.


Zie voor meer informatie: www.optigruen.de of www.optigroen.nl

mcb mcb